About us

Cybrhat is ontstaan vanuit passie voor cybersecurity!

Het initiatief is ontstaan doordat we vanuit de markt steeds meer gevraagd werden voor Cybersecurity vraagstukken die aansluiten binnen ons vakgebied. We zijn op de hoogte van de hedendaagse cybercrime ontwikkelingen en bewegingen en hebben daarnaast al meer dan 15 jaar kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity consultancy. We delen graag onze kennis met u en helpen u graag bij eventuele cybersecurity projecten en vraagstukken.

Nieuwsgierig over onze werkwijze en expertise, neem gerust contact met ons op.

Cybrhat Team

Maak kennis met...

Maikel Severins

Vanaf jongs af aan al interesse in hacking en cybersecurity. Begonnen als een hobby met interesses in botnets, rats, keyloggers, bots, malware en virussen.

In deze periode heeft Maikel veel kennis opgedaan over cyber criminaliteit en de denkwijze van hackers. uiteindelijk heeft hij besloten om zijn vaardigheden in te zetten om bedrijven te helpen door ze veiliger en bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit.

Cybrhat about us12

Jeffrey Menick

Met meer dan 15 jaar ervaring op zak kent Jeffrey alle ins en outs op het gebied van cybersecurity. Jeffrey heeft altijd een grote voorliefde gehad voor cybersecurity en dat maakt hem een sterke teamplayer. hij begrijpt vraagstukken van klanten als geen ander. Geen opdracht is te veel gevraagd voor Jeffrey.

Neem contact op met Jeffrey

Jeffrey Menick

Jeffrey Menick

Security Analyst

Neem contact op met Maikel

Maikel Severins

Maikel Severins

Security Analyst

Ethical Hacking

Experts in hacking for an innovating business.

Cybersecurity

Providing professional security in an insecure digital world.