Advies over de beveiligde inrichting van uw IT omgeving

Cybersecurity Consult

Bewust worden van cybercriminaliteit binnen uw organisatie.

Steeds vaker krijgen organisaties te maken met de gevaren van cyber aanvallen en langzaam wordt duidelijk dat getroffen organisaties met hun rug tegen de muur staan. En dat terwijl organisaties veel geld uitgeven aan het beveiligen van hun meest waardevolle assets. Het simpelweg implementeren van traditionele beveiligingsoplossingen is niet voldoende. Cybersecurity betekent dat de IT omgeving over de volledige keten 24/7 beveiligd moet worden. Dat gaat verder dan alleen de techniek. Cybrhat heeft de ervaring en kan u hierbij helpen.

Cybrhat consultants hebben als ethisch hacker een hoop cybersecurity ervaring en veel kennis van de hedendaagse cybercrime bedreigingen. Naast het uitvoeren van security audits kunnen zij u ook adviseren en helpen bij het volgende:

  • Advies en second-opinion over de beveiliging binnen uw IT Infrastructuur omgeving (authenticatie, autorisatie, UAC, content, firewall tot remote-access policies).
  • Advies en helpen bij het opstellen en uitrollen van een security baseline voor diverse assets ( Linux, Windows systemen en infrastructuur componenten ).
  • Advies en uitwerken van audit scope aan de hand van het eventueel reeds aanwezige beveiligingsbeleid.
  • Uitvoeren van security assessments, zoals content, web en infrastructuur.
  • Advies en uitwerken van GDPR register, regelgeving voor uw organisatie en andere gerelateerde vraagstukken.
  • Advies geven voor het inrichten van logging, monitoring, audit trail, incident management en rapportage.

Onze andere services

Ethical Hacking

Experts in hacking for an innovating business.